Nicky Romp

Nicky is naast zijn werkzaamheden bij SRT Fysiotherapie ook vanaf 2019 werkzaam als Fysiotherapeut bij FC Volendam.
Door zijn carrière in de professionele sport heeft hij veel samengewerkt met topsporters en komt hij regelmatig in contact met top atleten op het hoogste niveau van hun sport. Zijn behandelingen variëren van blessures in de acute fase tot die in het eindstadium van de revalidatie. Nicky zijn filosofie is er dan ook op gericht de patient zijn of haar ontwikkeling op de lange termijn aan te pakken, toekomstige klachten te voorkomen en sporters een hoger prestatievermogen te bieden.

Opleiding Fysiotherapie
Niveau Bachelor of science
Specaliteiten
 • Medische begeleiding
 • Strength and Conditioning coach niveau 1
Locatie Van IJsendijkstraat 158 (Crossfit Purmerend) Lisdoddestraat 40 (SRT Fysio & Fitness)
 • Algemene Fysiotherapie

  Het uitgangspunt van ons werk betreft fysiotherapeutische handelingen. Hierin richten wij ons op klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen oftewel het bewegingsapparaat.

 • Revalidatie

  Het hoofddoel van revalidatie is het zo snel mogelijk pijnvrij en optimaal mogelijk functioneren. De specifieke doelen zullen gezamenlijk worden opgesteld binnen eigen grenzen en mogelijkheden.

 • Veldrevalidatie

  Veldrevalidatie richt zich op sport specifiek blessures van de sporter bij de club. Op locatie worden de fases van revalidatie doorlopen om toe te werken naar het oorspronkelijke sport specifieke niveau.