Veldrevalidatie

De meeste Nederlanders beoefenen veldsporten. Om na een blessure weer goed en verantwoord de veldsport uit te oefenen, bieden wij een overgangstraject aan.

Er is een belangrijk verschil tussen eind stadia van uw revalidatie, oftewel return to play en het deelnemen aan team trainingen, ook wel bekend als return to perform. Gedurende de revalidatie trainen we word men voorbereid op

klaar om te sporten, maar er is nog een gat te overbruggen naar de team trainingen. Spierblessures komen vaker voor bij vermoeidheid, en daarom is het belangrijk uw kracht en functie te testen onder deze omstandigheden.

SRT Fysiotherapie biedt daarom veldrevalidatie om je volledig voor te bereiden op trainingen bij de club. Op deze wijze kunnen wij alle fases van de revalidatie doorlopen en zodoende de kans dat uw revalidatie slaagt vergroten. Aan het eind van u revalidatie beginnen wij met een op maat gemaakt “return to perform” programma. In het programma geven wij onder andere aandacht aan herstel, kracht, power, conditie en loopscholing.

Onze veldtrainingen worden gegeven op de velden van V.V. Z.O.B., V.V. Wherevogels en FC Volendam.