i

Als Fysiotherapiepraktijk zijn wij erg blij met de partners die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Deze samenwerkingsovereenkomsten hebben geholpen tot de praktijkvoering zoals wij hem hedendaags hebben ingericht. Van professionele sportverenigingen tot kleinschalige personal trainingsstudio’s hebben allen een toegevoegde waarde in onze bedrijfsvoering. 

Een van onze locaties is gevestigd in Anytime Fitness Purmerend, hier is de basis van onze praktijkvoering begonnen. Deze veelzijdige sportschool is 24u per dag geopend en is gelegen in het centrum van Purmerend. 

Crossfit purmerend; Onze tweede locatie is gevestigd binnen Crossfit Purmerend.  Deze Crossfit Box is gelegen aan de Van Ijsendijkstraat in de koog. 

Nicky Romp voorziet de Medische begeleiding van FC Volendam. Hij houdt zich bezig met de revalidatie van deze topsporters en het opstellen van Perfomance schema’s. 

Nick Bevelander voorziet de Medische begeleiding van voetbalvereniging Z.O.B. te Zuidoostbeemster, tevens geeft hij op deze locatie veldrevalidatie bij langdurige en sportspecifieke klachten.

ffbdfb

Josh Lamein voorziet de Medische begeleiding van voetbalvereniging Wherevogels te Purmerend, tevens geeft hij op deze locatie veldrevalidatie bij langdurige en sportspecifieke klachten.

Voeg afbeeldingen toeSelect images from media library.