Als Fysiotherapiepraktijk zijn wij erg blij met de partners die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Deze samenwerkingsovereenkomsten hebben geholpen tot de praktijkvoering zoals wij hem hedendaags hebben ingericht. Van professionele sportverenigingen tot kleinschalige personal trainingsstudio’s hebben allen een toegevoegde waarde in onze bedrijfsvoering. 

Crossfit purmerend; Onze tweede locatie is gevestigd binnen Crossfit Purmerend.  Deze Crossfit Box is gelegen aan de Van Ijsendijkstraat in de koog. 

Nicky Romp voorziet de medische begeleiding van de betaald voetbal tak bij FC Volendam. Hij houdt zich bezig met de revalidatie van deze topsporters en het opstellen van Performance programma’s.

Nick Bevelander voorziet de Medische begeleiding van voetbalvereniging Z.O.B. te Zuidoostbeemster, tevens geeft hij op deze locatie veldrevalidatie bij langdurige en sportspecifieke klachten.

Josh Lamein voorziet de Medische begeleiding van voetbalvereniging Wherevogels te Purmerend, tevens geeft hij op deze locatie veldrevalidatie bij langdurige en sportspecifieke klachten.

Josh Lamein voorziet de Medische begeleiding van voetbalvereniging VPV Purmersteijn te Purmerend, tevens geeft hij op deze locatie veldrevalidatie bij langdurige en sportspecifieke klachten.